Kıbrıs Thalassaemia Hastanesi

Herkes Kıbrıs'a yaz aylarında tatile gider ama bazende iş gereği kış aylarında da gitmek gerekebilir. Aralık ayında almış olduğumuz proje işini teslim etmek üzere gittiğimiz Kıbrıs'ta kışında ayrı bir güzel olduğunu gördük yavru vatanın.

Birçok projeye imza attığımız KIbrıs'ta yine bir proje işi için bulunduk. 150 kişilik Thalassamia Hastanesi Konferans Salonu koltuklarının yenilenmesi işini aldıktan sonra 15 gün içinde teslimatını yapmış olduk.

Tabiki kar yağışı beklentimiz yoktu ama dışarıyı gezme fırsatı bulmuşken yağmur yağmasaydı güzel olurdu. Bereket yağarken gökyüzünden bir kaç gezi durağı ile hatıralara eklemeler yaptık. Tabiki sitemiz bir yemek bloğu değil ama uğradığımız bir restaurantta yediğimiz şeftali kebabından bahsetmeden edemeyeceğim. Bu meşhur kebabın tarihi biraz ilginç.

Bir sokak kebabcısı olan Ali usta bu kebabı keşfetmiş. Musterileri çok beğenmiş ve adını sormuş. Ali Usta kendi icat ettiği bir şey olduğu için ismini de kendi bulmuş. ŞEF ALİ KEBABI demiş. Fakat seneler geçtikten sonra bu Şeftali Kebabı olmuş. İrice yoğrulan özel harçlı köftelerin koyun gömleğine sarılmasıyla sunulan bir kebap çeşidi aslında. Lezzeti ise denemeye değer. Kıbrıs'a giderseniz eğer deneyin derim.

1978 yılında kurulan THALASSAEMIA derneğinin hastanesine istenen iş eski koltukların yenilenmesiydi. EKO-900 model konferans koltuğunu tercih eden müşterimiz kumaş olarak online kumaş tercih etti. Hastane ilk yapılırken salon düşünülmüş ve beton basamak yükseltmeleriyle görüş açısı hiç kesilmeyecek yükseklikte inşa edilmiş.

Montaj ekibinin işini hızlı bitirebilmesi ve çalıştığımız inşaat firmasının ekibinin montaj işini öğrenerek bir daha ki işlerde kendilerinin montaj yapmak isteği sebebiyle 3 kişilik ilave ekip ile öğlen saatlerinde başalanan montaj işi kısa sürede bitmiş oldu.

Profosyonel montaj ekibimiz günde yaklaşık 150 adet konferans koltuğunun montajını tamamlayabilmektedir. Sizlere bitirdiğimiz THALASSAEMIA Hastanesi konferans salonundan bir kaç fotoğraf sunarak yazımıza son veriyoruz.

Her zaman ki gibi, bir sonra ki proje hikayemizi yazana dek bizden almış olduğunuz konferans koltuğunda dinlenmeye devam edin.